Gelderblom Warnsveld

Gelderblom Warnsveld



Worst & vleeswaren

Zoals u van een goede slagerij mag verwachten, werken wij met een eigen zelfstandige worstmakerij. De basis bestaat uit goed gesorteerde verse grondstoffen, die dagelijks in kleine porties verwerkt worden, om de versheid te waarborgen. Onze worstmakerij heeft een eigen EEG-nummer, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt door de (Europese) overheid. Wekelijks wordt er gecontroleerd op de wetgeving, hygiëne en kwaliteit.

Ruim 95% van onze vleeswaren zijn van onze eigen productie en naar onze eigen recepturen. Zo bewaren wij onze eigen identiteit, door een hele eigen smaak neer te zetten. Sommige producten kun je niet zelf maken, denk aan bijvoorbeeld de buitenlandse specialiteiten. Deze laten wij met veel zorg importeren en zo verkopen wij de originele producten uit het land waar ze vandaan komen en doen geen concessies met de imitatieproducten op de markt.

Wij hebben een groot assortiment vleeswaren, dat we vaak uitbreiden met nieuwe en tijdelijke producten. Zo krijgt u bij ons veel afwisseling en lanceren we veel nieuwe producten, die nog nergens anders verkrijgbaar zijn. Ook zoutarme vleeswaren verkrijgbaar.

​​​​​​​







Bekroning 2019 / 2020

Gouden bekroning

Bij Arnhem Rookworststad 2019 heeft Slagerij Gelderblom middels Worstmaker Hans van Leeuwen GOUD gewonnen in de categorieën Specialiteiten en Grof. 
Bij de vakwedstrijden van de VAS beurs in november 2019 heeft Slagerij Gelderblom middels Worstmaker Hans van Leeuwen GOUD gewonnen voor de fijne rookworst.

Een prestatie waar wij allen trots op zijn!


Afbeelding

Sambal kaas grillworst

Een zeer exclusieve smaak, echt een aanrader voor ieder. De sambal wekt de indruk dat het erg pittig is, maar dat is niet helemaal het geval. Het is in lichte mate toegevoegd, zodat het licht pikant is, met een heerlijke nasmaak, die vraagt naar meer. In combinatie met de gesmolten kaas, is dit een ware smaaksensatie met een smeuïge bite.

De sambal kaas grillworst is lekker voor op brood of als snack, zowel koud als warm. Ons advies: 20 minuutjes in de oven op 175 °C en dan bij de borrel, dan is deze toch wel het lekkerst. Wij garanderen u, uw schaaltje is zo leeg.


Vleeswaren

Eén van de belangrijkste productgroepen van onze slagerij, zijn de vleeswaren en worstsoorten. De basis bestaat uit goed gesorteerde verse grondstoffen, die dagelijks in kleine porties verwerkt worden, om de versheid te waarborgen. Onze worstmakerij heeft een eigen EEG-nummer, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt door de (Europese) overheid. Wekelijks wordt er gecontroleerd op de wetgeving, hygiëne en kwaliteit. Onze klanten komen van heinde en verre voor deze pijlers van het bedrijf. Nergens in de wijde omgeving vindt u zo'n breed en diep assortiment vleeswaren. Van heerlijk zelfgemaakt Zeeuws spek tot Pata Negra ham van het Iberische varken. Van ambachtelijk gemaakte bloedworst tot overheerlijke balkenbrij.

Ruim 95% van onze vleeswaren zijn van onze eigen productie en naar onze eigen recepturen. Zo bewaren wij onze eigen identiteit, door een hele eigen smaak neer te zetten. Sommige producten kun je niet zelf maken, denk aan bijvoorbeeld de buitenlandse specialiteiten. Deze laten wij met veel zorg importeren en zo verkopen wij de originele producten uit het land waar ze vandaan komen en doen geen concessies met de imitatieproducten op de markt.

Bij het selecteren van andere, veelal buitenlandse fabrikanten, zijn kwaliteit, smaak en authenticiteit altijd de belangrijkste factoren. Italiaanse vleeswaren importeren wij zelf van het huis Levoni. Dit bedrijf produceert nog vrij ambachtelijk en heeft, naar ons idee, de beste kwaliteit.

Onderscheidend in ons assortiment vleeswaren zijn de kwaliteit en diversiteit. De meeste vleeswaren maken wij zelf en zijn afgestemd op de wens van onze klanten, met inachtneming van het originele receptuur.  Wij hebben een groot assortiment vleeswaren, dat we vaak uitbreiden met nieuwe en tijdelijke producten. Zo krijgt u bij ons veel afwisseling en lanceren we veel nieuwe producten, die nog nergens anders verkrijgbaar zijn. Ook zoutarme vleeswaren verkrijgbaar.

Hollandse vleeswaren

Achterham, gerookt en daarna gekookt met zwoerd
Beenham, gerookt en daarna gekookt met zwoerd en been
Gegrilde ham, achterham gegaard in de oven
Rosbief, mooi rood gebraden
Ambachtelijk rookvlees, mooi stevig en heerlijk gerookt
Amsterdams pekelvlees, dun geschaafd het lekkerste
Brabantse zachte metworst
Leverworst
Gebraden kalfsrollade

Paté

Grove en fijne patés met diverse toevoegingen, minimaal 6 soorten op voorraad. Wij snijden de paté ter plekke voor u af in de gewenste hoeveelheid.

Spaanse vleeswaren

Serranoham, stevige luchtgedroogde ham
Pata Negra Iberico, ham van zwartpootvarkens, gevoed met eikels
Fuetec, lang dun salamiworstje

Italiaanse vleeswaren

Parmaham, luchtgedroogd en niet gerookt. De originele met kroon!
San Danielle ham, luchtgedroogd en niet gerookt. De originele met brandmerk!
Pancetta, gerookt of niet gerookt
Coppa di Parma, gedroogde schouderfilet
Salami Scudetto, gemaakt van vlees van de parmaham
Salami met venkel
Salami met knoflook
Saltufo



Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.