Vleeswaren

Eén van de belangrijkste productgroepen van onze slagerij, zijn de vleeswaren en worstsoorten. Onze klanten komen van heinde en verre voor deze pijlers van het bedrijf. Nergens in de wijde omgeving vindt u zo'n breed en diep assortiment vleeswaren. Van heerlijk zelfgemaakt Zeeuws spek tot Pata Negra ham van het Iberische varken. Van ambachtelijk gemaakte bloedworst tot overheerlijke balkenbrij.

Bij het selecteren van andere, veelal buitenlandse fabrikanten, zijn kwaliteit, smaak en authenticiteit altijd de belangrijkste factoren. Italiaanse vleeswaren importeren wij zelf van het huis Levoni. Dit bedrijf produceert nog vrij ambachtelijk en heeft, naar ons idee, de beste kwaliteit.

Onderscheidend in ons assortiment vleeswaren zijn de kwaliteit en diversiteit. De meeste vleeswaren maken wij zelf en zijn afgestemd op de wens van onze klanten, met inachtneming van het originele receptuur.

Hollandse vleeswaren

  • Achterham, gerookt en daarna gekookt met zwoerd
  • Beenham, gerookt en daarna gekookt met zwoerd en been
  • Gegrilde ham, achterham gegaard in de oven
  • Rosbief, mooi rood gebraden
  • Ambachtelijk rookvlees, mooi stevig en heerlijk gerookt
  • Amsterdams pekelvlees, dun geschaafd het lekkerste
  • Brabantse zachte metworst
  • Leverworst
  • Gebraden kalfsrollade

Spaanse vleeswaren

  • Serranoham, stevige luchtgedroogde ham
  • Pata Negra Iberico, ham van zwartpootvarkens, gevoed met eikels
  • Fuetec, lang dun salamiworstje

Italiaanse vleeswaren

  • Parmaham, luchtgedroogd en niet gerookt. De originele met kroon!
  • San Danielle ham, luchtgedroogd en niet gerookt. De originele met brandmerk!
  • Pancetta, gerookt of niet gerookt
  • Coppa di Parma, gedroogde schouderfilet
  • Salami Scudetto, gemaakt van vlees van de parmaham
  • Salami met venkel
  • Salami met knoflook
  • Saltufo

Paté

Grove en fijne patés met diverse toevoegingen, minimaal 6 soorten op voorraad. Wij snijden de paté ter plekke voor u af in de gewenste hoeveelheid.

Worst & vleeswaren

Zoals u van een goede slagerij mag verwachten, werken wij met een eigen zelfstandige worstmakerij. De basis bestaat uit goed gesorteerde verse grondstoffen, die dagelijks in kleine porties verwerkt worden, om de versheid te waarborgen. Onze worstmakerij heeft een eigen EEG-nummer, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt door de (Europese) overheid. Wekelijks wordt er gecontroleerd op de wetgeving, hygiëne en kwaliteit.

Ruim 95% van onze vleeswaren zijn van onze eigen productie en naar onze eigen recepturen. Zo bewaren wij onze eigen identiteit, door een hele eigen smaak neer te zetten. Sommige producten kun je niet zelf maken, denk aan bijvoorbeeld de buitenlandse specialiteiten. Deze laten wij met veel zorg importeren en zo verkopen wij de originele producten uit het land waar ze vandaan komen en doen geen concessies met de imitatieproducten op de markt.

Wij hebben een groot assortiment vleeswaren, dat we vaak uitbreiden met nieuwe en tijdelijke producten. Zo krijgt u bij ons veel afwisseling en lanceren we veel nieuwe producten, die nog nergens anders verkrijgbaar zijn. Ook zoutarme vleeswaren verkrijgbaar.